HER ER JEG

Hei! Nå sitter jeg i sofaen til min kjære mormor og glor inni pcen min og lurer på hva jeg kan skrive, men jeg kan vel begynne å fortelle litt om meg selv. Jeg er 15 år gammel og kommer fra askøy, jeg har en rødhåret hannkatt som ligner litt på Pusur og den heter Mao. Er interessert i dyr og dyrenes rettigheter, jeg har en jobb som heter MauMau og der tar vi inn og henter katter som ikke har det bra. Vi hjelper kattene sånn at de skal få den kosen og tryggheten de trenger, og når de er frisk og klare kan de adopteres.

Nå er det bare 4 dager igjen til jeg skal sitte 2 dager i bil til Steigen der som Besse bor. Vi skal være der i 1 uke, så kjører vi opp til Lofoten og og bo i en sånn robaue blir sikkert veldig fint og lyst :) På hjemveien kjører vi innom Sverige for å shoppe litt og deretter kjører vi hjem. Så min ferie skal bli litt av en roadtrip :D

Nå viser jeg dere bare noen bilder jeg har tatt i det siste :D


Her er Mao <3
Besse har fått seg hund, så gleder meg veldig til jeg kommer opp der i sommer! reiser bare om 4 dager wii


Litt sent innlegg men men

3 kommentarer

Iselin Renée

30.06.2015 kl.09:43

Så søt katt :)

27.07.2015 kl.17:29

blogg mer, du virker interesang

04.09.2015 kl.07:11

ska du isje blogge?

elenaorigi

07.01.2016 kl.01:08

Anonym: Hei, jeg har ikke blogget i det siste pga PCen min ikke virker. Skal få meg ny, og da skal jeg begynne å blogge igjen :)

Skriv en ny kommentar

elenaorigi

elenaorigi

15, Askøy

Jeg er en livsglad jente på 15 år som bor på Askøy, Jeg er veldig interessert i dyrevern, er veldig glad i shopping og mote. På bloggen min kommer du til å lese om min hverdag og ting som interesserer meg, det kan være alt fra innkjøps bilder til personlige innlegg.

Kategorier

Arkiv

hits